Så funkar det!

För att kunna se våra filmer måste du ha ett giltigt filmkort. Filmkort kan du köpa på Eskilstuna stadsbibliotek. Det kostar 330 kronor eller 250 kronor om du är medlem i Mälardalens studentkår eller EKAF. Serviceavgift tillkommer. Om det finns kort kvar vid säsongsstart säljer vi dessa på biografen innan visningen. (Kontant eller swish.)

I medlemskapet ingår

OBS! filmkortet är personligt, får inte överlåtas och visas upp inför varje visning. Vi får inte sälja biljetter till enstaka filmer!

I samband med varje visning delar vi ut spelkulor till publiken. Efter filmen hoppas vi att du vill lägga kulan i någon av betygskorgarna. På så sätt får vi en hint om vad du tyckte om filmen.

Visningarna

Kl 18:00 Royal öppnar. Möjlighet att mingla med andra filmvänner, köpa godis i kiosken osv.

Kl 18:30 Kort introduktion. Sedan startar filmen.

Berätta vad du tycker!

Vi vill gärna veta vad du som medlem tycker om de filmer vi visar.

Därför delar vi ut en glas- eller stenkula innan visningen. När filmen är slut hoppas vi att du vill lägga kulan i den korg som motsvarar ditt betyg av filmen.

5 = Bland det bästa jag sett
4 = Riktigt bra film
3 = Helt ok
2 = Har sett bättre
1 = Nä, vet-du-vad!

Sedan räknar vi samman betygen och får fram ett snittbetyg.

Du får även lämna kommentar på filmerna här på hemsidan eller på facebook om du vill. Mejla går också bra.

GDPR

Den 25 maj 2018 började Dataskyddsförordningen (tidigare förkortad GDPR) att gälla i EU. Med anledning av detta vill vi förtydliga hur Eskilstuna filmstudio hanterar medlemmars personuppgifter.

Eskilstuna filmstudio för ett medlemsregister med information om medlemmars namn, adress, e-postadress samt i förekommande fall även telefonnummer.

Uppgifterna är nödvändiga dels för att vi ska veta vilka som är medlemmar, dels för att vi ska kunna göra utskick per post eller e-post angående våra arrangemang.

Vid bidragsansökningar måste vi kunna ange könsfördelningen samt åldersspann på våra medlemmar. Därför samlar vi även information om kön och födelseår.

Filmstudions medlemsinformation används endast av föreningen och inga personuppgifter lämnas ut till tredje person.

Kontaktuppgifterna sparas max 1 år eller så pass länge vi är rapporteringsskyldiga för till exempel sökta föreningsstöd.

Vill du ta bort eller ändra dina uppgifter kontakta oss på info@eskilstunafilmstudio.se